Ακυρώσεις

Εφόσον έχετε καταχωρήσει την παραγγελία σας και δεν σας έχει αποσταλλεί ακόμα, μπορείτε να την ακυρώσετε για οποιοδήποτε λόγο με σχετικό γραπτό αίτημά σας στο ExclusiveShoes.

Στην περίπτωση που έχετε ήδη εξοφλήσει την παραγγελία σας μέσω πιστωτικής κάρτας η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται απευθείας στους λογαριασμούς αυτούς. Στην περίπτωση που έχετε εξοφλήσει την παραγγελία σας με διαφορετικό τρόπο, η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται με πίστωση τραπεζικού σας λογαριασμού που θα υποδείξετε με αριθμό IBAN στο γραπτό αίτημά σας. Σε αυτή την περίπτωση, εφόσον προκύψουν έξοδα εμβάσματος, σας επιβαρύνουν. Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από το γραπτό αίτημά σας.

Αλλαγές

Το ExclusiveShoes κάνει δεκτές αλλαγές προϊόντων που έχετε αγοράσει από την ιστοσελίδα του μετά από σχετικό γραπτό αίτημα σας  με τις εξής προϋποθέσεις: 1) Το αίτημά σας για αλλαγή λαμβάνεται γραπτώς εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης 2) Τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους χωρίς αυτά να έχουν παραβιαστεί και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί. 3) Τα προϊόντα συνοδεύονται με το σχετικό παραστατικό πώλησης και το έντυπο αλλαγής. 4) Σε περίπτωση αλλαγής  σε διαφορετικό προϊόν το στέλνετε με την ACS Courier με χρέωση παραλήπτη,με το που παραλάβουμε και ελέγξουμε το προϊόν θα σας γίνει η αποστολή του καινούργιου προϊόντος.Η πρώτη αλλαγή είναι εντελώς δωρεάν.

Σε περίπτωση δεύτερης αλλαγής η χρέωση είναι 10€ 

Στην περίπτωση που έχετε εξοφλήσει την παραγγελία σας μέσω πιστωτικής κάρτα η διαφορά των χρημάτων σας για τα προϊόντα που αλλάζετε γίνεται απευθείας στους λογαριασμούς αυτούς. Στην περίπτωση που έχετε εξοφλήσει την παραγγελία σας με διαφορετικό τρόπο, η διαφορά των χρημάτων σας γίνεται με πίστωση τραπεζικού σας λογαριασμού που θα υποδείξετε με αριθμό IBAN στο γραπτό αίτημά σας. Σε αυτή την περίπτωση, εφόσον προκύψουν έξοδα εμβάσματος, σας επιβαρύνουν. Σε κάθε περίπτωση, η διαφορά των χρημάτων πραγματοποιείται μέσα σε 6-8 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή των προϊόντων που επιστρέψετε στην παραπάνω διεύθυνση.

Επιστροφές σε δώρα τα οποία έχουν δοθεί διαφημιστικά ή σε προσφορά με κάποιο άλλο προϊόν δεν γίνονται δεκτές. Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν πληρούν τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφονται στον αποστολέα τους με χρέωση του ιδίου.

Αντικαταστάσεις σε σπάνιες περιπτώσεις που παραλάβετε βεβαιωμένα προϊόν σπασμένο ή ελαττωματικό, το ExclusiveShoes θα σας το αντικαταστήσει χωρίς κανένα δικό σας έξοδο, εφόσον μας υποβάλλετε σχετικό γραπτό αίτημα μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης.

Στην περίπτωση αυτή, το ExclusiveShoes θα αναλάβει την παραλαβή και επιστροφή του. Στη συνέχεια, και εφόσον επιβεβαιωθεί το πρόβλημα, το ExclusiveShoes  σας αντικαθιστά δωρεάν για εσάς το συγκεκριμένο είδος με καινούργιο μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από την επιβεβαίωση του προβλήματος. Επιστροφές ελαττωματικών που δεν έχει αναλάβει το ExclusiveShoes  δεν γίνονται δεκτές, ενώ εφόσον δεν διαπιστωθεί πρόβλημα στο προϊόν που επιστρέφετε, χρεώνεστε το κόστος της επιστροφής. Στις πολύ σπάνιες περιπτώσεις που λόγω έλλειψης ή κατάργησης του προϊόντος δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση, θα γίνεται επιστροφή χρημάτων σύμφωνα με τους όρους που ισχύουν για τις επιστροφές.

Εγγυήσεις μετά το πέρας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης, αποδέχεστε πλήρως την ποιότητα, την ποσότητα και την τιμή των εμπορευμάτων που παραλάβατε.

Για τα προϊόντα που συνοδεύονται με εγγύηση κατασκευαστή, έχετε το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων που παρουσιάζουν πρόβλημα για το χρονικό διάστημα που ορίζει η εγγύηση. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής και επαναποστολής, αλλά όχι με το κόστος επιδιόρθωσης ή αντικατάστασης.
Επιστροφές χρημάτων, ή αλλαγές με διαφορετικά προϊόντα, για ελαττωματικά προϊόντα δεν γίνονται δεκτές μετά το πέρας των 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό αγοράς τους.

Επιστροφές Χρημάτων

Σε περίπτωση κατασκευαστικού ελαττώματος, είναι δυνατή είτε η άμεση αντικατάστασή του προϊόντος είτε η επιστροφή των χρημάτων χωρίς καμιά επιβάρυνση κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε την παραγγελία σας έχετε το δικαίωμα να το πράξετε προκειμένου να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, αυστηρά εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς.Ωστόσο κατά τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι Ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος και όποια τραπεζικά έξοδα προκύψουν κατά την επιστροφή των χρημάτων. Εφόσον παραλάβουμε το δέμα και ελεγχθεί, η επιστροφή χρημάτων γίνεται σε 6 με 8 εργάσιμες μέρες.

Κατά την επιστροφή το δέμα είναι απαραίτητο να αποστέλεται στην αρχική του συσκευασία με την απόδειξη αγοράς.

*Τα προϊόντα που επιστρέφονται για οποιοδήποτε από τους παραπάνω λογούς θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στην αρχική τους συσκευασία,διαφορετικά η αλλαγή/επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή! Αν η εξωτερική σακούλα συσκευασίας έχει χαθεί,θα πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη σακούλα της επιλογής σας,έτσι ώστε να προστατεύεται επαρκώς η εσωτερική συσκευασία και να μην είναι δυνατό να κολληθούν σε αυτή σημάνσεις από την εταιρία Courier.